Det beste lånet på markedet.

NovaFinans samarbeider med Liber Finance AS.
Gjennom Liber Finance AS kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov. Mange har allerede brukt NovaFinans til å finne det beste lånet, til nettopp deres behov. Formålet er å gjøre det enkelt for deg å finne det beste lånet på markedet, gratis og uforpliktende.
NovaFinans samarbeider med flere av de største aktørene i bransjen.
Dette gjør at NovaFinans kan levere deg det beste lånet.
Novafinans jobber med et meget høyt sikkerhetsnivå, som beskytter alle dine personlige opplysninger og sørger for en sikker levering av lånesøknaden din. Derfor blir det også brukt cookies.
Søknaden sendes til og behandles av Liber Finance AS.

SØK OM LÅN I DAG

Det er ingen grunn til bekymring når du benytter Nova Finans. Vi sender all data kryptert, og oppdaterer både vårt system og rutiner med jevne mellomrom, sånn at vi kan garantere at dine opplysninger alltid oppbevares trygt. Søk derfor om lån hos Nova Finans i dag, og få del i de beste lånevilkårene på markedet.

MOTTA LÅNETILBUD

Vi har allerede hjulpet flere tusen med å finne det beste lånet, så la oss hjelpe deg med et helt uforpliktende og gratis lånetilbud. Nova Finans samarbeider nemlig med flere store aktører i lånebransjen, noe som gjør at vi kan tilby det beste lånetilbudet til akkurat dine behov.

PENGENE INN PÅ DIN KONTO

Vi er en ny digital service som tilbyr sparing og lån med fleksibel nedbetaling - tilpasset deg og din hverdag.

Vi strever etter å gi deg den raskeste utbetalingen etter at du har sendt din søknad, slik at du hurtig kan komme deg videre.